Vychází květnové číslo krajského měsíčníku

22. 03. 2024

Další vydání měsíčníku Olomouckého kraje je na světě. Jeho hlavním tématem je doprava. Co vše kraj v rámci dopravy zajišťuje a řeší? Jaký význam doprava vlastně má? Kde se v kraji chystají největší investice do oprav silnic v tomto roce? To vše se dozvíte na stránkách tohoto vydání.

V novinách si můžete přečíst také o tom, kde funguje nová stanice záchranné služby, kdy odstartuje seniorské cestování nebo jak vypadají opravené prostory neziskové organizace Za sklem v Olomouci.

O veřejné dopravě, investicích v této oblasti či stížnostech na rozbité cesty se v rozhovoru na straně tři rozpovídal hejtman Josef Suchánek. O bezpečnosti na silnicích, nehodách a možném zlepšení dopravních problémů souvisejících s bezpečností si můžete přečíst v rozhovoru s krajským koordinátorem BESIPu Miroslavem Charouzem.

V kulturní rubrice se dočtete o tom, kdo získal ceny v oblasti kultury a ve sportovní rubrice vás pozveme na zajímavé akce. Nechybí ani zajímavá anketa a pravidelné cestovatelské tipy – tentokrát se podíváme do třešňové aleje u Nového Malína.

MOK - 5 - 2024
Soubor typu pdfměsíčník - květen 2024(2,4 MB)stáhnout


Poslední změna 17. 05. 2024 15:28:06